x
Jan van Erp wordt beoordeeld met gemiddeld 4 sterren!

12 klanten beoordelen Jan van Erp:
Reviews

Betrouwbaarheid

Deskundigheid

Service/garantie

Maatwerk

Assortiment

Totaaloplossing

Prijs

Naam

Emailadres

Opmerkingen

Geschreven door Fam.van Heumen op 15-03-2017

We zijn zeer tevreden over Jan van Erp in Kaatsheuvel. Onder het genot van een kopje koffie hebben we met Henk onze plannen doorgenomen, hij heeft ons goed vakkundig advies gegeven. Ook de levering van onze spullen ging met veel zorg en aandacht. Echt een aanrader!! ”

Geschreven door Ton Wintjens op 06-03-2017

Zeer goed geholpen in de vestiging in Born. Alles prima en op tijd geleverd voor de nieuwe badkamer. ook goede tips gekregen bij de installatie, waar jezelf niet zo een twee drie aan denkt.”

Geschreven door Loomeijer op 22-02-2017

Fijn geholpen door Bea/ Kaatsheuvel. We kwamen tegels tekort, en deze werden gelijk na geleverd. Niet opdringerig maar vakmensen die verstand van zaken hebben en met je meedenken. Zeker de moeite waard! Nogmaals bedankt.”

Geschreven door Dhr. Van der Meijden op 10-02-2017

Zeer fijn en deskundig geholpen door enthousiaste verkoper Roy. Er werd goed meegedacht met ons ontwerp en keuze van tegels en sanitair. Onze vloer, badkamer en toilet zijn heel mooi geworden met dank aan Thijs Verhagen Tegelwerken, vakwerk! Wij zullen iedereen adviseren naar Jan van Erp te gaan!”

Geschreven door Gerard Becker op 29-09-2016

Zeer attent van jullie om een hoofddouche uit de showroom naar ons op te sturen. We hebben de hoofddouche vanmiddag ontvangen en al gemonteerd. Nogmaals onze hartelijke dank!”

Geschreven door Jan Krielaars op 14-07-2016

Als restauratiearchitect stuur ik mijn klanten telkens naar van Erp. Dit spaart me zeeën van tijd. Vlak voor mijn vertrek naar buitenland aangenaam verrast door Jan van Erp. De snelste service ooit.Dezelfde dag stonden er 2 pallets op de stoep van mijn laatste project. Zoals Arnold Schwarzenegger in “The Terminator”zegt: “I’ll be back” , ook weer voor mijn volgend project. Ik kende Jan van Erp tegels door een donatie aan een goed doel. We worden er niet rijk van, maar het geeft een fijn gevoel in de maag zeg ik maar. Het gaat over tegels: Van lieve tafels kunnen we niet eten. Van Erp heeft een knap assortiment. Ik had voor een project trendy tegels nodig die ik in Italië nog niet vind. oranje, beetje 70’s. Alle partijen blij dus. Ja, ja, hier spreekt een tevreden klant. Jan Krielaars, 's-Hertogenbosch ”

Geschreven door Egbert van Gansewinkel op 14-07-2016

Gisteren mijn badkamer netjes laten bezorgen. Fijne mensen bij Jan van Erp!”

Geschreven door Erica van Doesburg op 07-07-2016

Ik ben heel tevreden over Jan van Erp. Iedereen is vriendelijk en ik had geen opdringerige verkoper. Tom had alle tijd voor me en hij hielp me goed. Bij de levering van de materialen zag ik dat er een verkeerde wc geleverd was. Dat was niet zo leuk, maar de volgende dag werd de goeie wc netjes om 10 uur afgeleverd. ”

Geschreven door René Derks op 06-07-2016

We hebben onze droombadkamer gekregen met de hulp van Henk van Jan van Erp Kaatsheuvel. Super bedankt!!!”

Geschreven door Eddy van Gennip op 30-06-2016

2 badkamers gekocht en we zijn zeer tevreden snelle levering Super veel keuze en een goede aftersale !!!!”

Meer beoordelingen