x

BTW-Voordeelactie

Actievoorwaarden Jan van Erp BTW actie:

 

Bij aanschaf van een badkamer en/of tegels kunt u gebruik maken van de Jan van Erp BTW actie die tijdelijk geldt in alle filialen van Jan van Erp Tegels & Sanitair.

 

 

BTW Voordeel

Jan van Erp betaalt de BTW voor u!


                         +

 

           

Verwenarrangement bij Preston Palace

 

 

 

 

 

Hoe werkt het precies?

 

“Jan van Erp betaalt de BTW voor u!”:

Over alle artikelen die u bij ons aanschaft betaalt u belasting, te weten BTW. Het BTW tarief bedraagt 21% op het gehele assortiment.

 

Tijdens de BTW actie betaalt Jan van Erp de 21% BTW voor u. Dat wil zeggen dat Jan van Erp de hoogte van het BTW bedrag aan u cadeau doet.

 

Voorbeeld:

- Stel u bestelt bij Jan van Erp een badkamer ter waarde van € 7.500,00 inclusief BTW. Jan van Erp betaalt de 21% BTW voor u! Uw voordeel hierbij is € 7.500,00 -/- € 6.198,35 = € 1.301,65.

- Stel u bestelt bij Jan van Erp een tegelvloer ter waarde van € 6.000,00 inclusief BTW. Jan van Erp betaalt de 21% BTW voor u! Uw voordeel hierbij is € 6.000,00 -/- € 4.958,68 = € 1.041,32.

- Stel u bestelt bij Jan van Erp een spiegel ter waarde van € 200,00 inclusief BTW. Jan van Erp betaalt de BTW voor u! Uw voordeel hierbij is € 200,00 -/- 165,29 = € 34,71.

 

Let op!:

Deze BTW-actie is niet geldig in combinatie met andere acties, zoals o.a. de concept badkamers of artikelen uit de Tegeltip-outlet of reeds afgeprijsde artikelen.

 

Deze actie is niet van toepassing op o.a.:

-          Sunshower

-          Seniorendouche

-          Douche WC

-          Stardos mozaïek

-          Mutina tegels

-          Sealskin

-          Outdoor tegels

-          Bette

-          Sphinx

-          Vasco (comfort serie) en vasco aansluitmateriaal

-          Damixa

-          Balsa beton (betonnen bladen)

-          Stardos mozaiektegels

-          Trend Glasmozaiek

-           

 

Indien bovenstaande artikelen onderdeel zijn van een totaalorder, dan ontvangt u dit voordeel wel over de overige artikelen.

 

 

“Verwenarrangement bij Preston Palace”:

Bij aanschaf van tegels en /of een badkamer ontvangt u van ons een verwenarrangement bij “Preston Palace”.  Welk arrangement wij aan u cadeau doen is afhankelijk van de ordergrootte:

 

                                 

 

ORDER-GROOTTE

ALL-INCLUSIVE VERWENARRANGEMENT

WAARDE

> € 3.750,00

Avond uit met Top artiest Arrangement

€ 95,00

> € 5.000,00

Bistro Deluxe Arrangement

€ 110,00

> € 10.000,00

Weekend Arrangement

€ 318,00

> € 15.000,00

Midweek Arrangement

€ 418,00

 

De voorwaarden die Preston Palace hanteert op deze arrangementen zijn van toepassing. Voor meer informatie kunt u terecht op www.prestonpalace.nl.

 

Zodra uw bestelling bij ons is geplaatst ontvangt u binnen 4 weken een voucher voor het arrangement dat bij uw bestelling hoort. U kunt dit vrij besteden op een datum dat dit voor u uitkomt. Mocht u (langer) willen overnachten of met meer mensen willen genieten van het verwenarrangement, dan kunt u dit zelf bijboeken. De voucher is vrij te besteden. De voucher is niet inwisselbaar voor contanten.

 

  

Op deze tijdelijke actie zijn de consumentenverkoopvoorwaarden van toepassing. Bij onduidelijkheden of misverstanden zal de directie van Jan van Erp oordelen en de eindbeslissing bepalen.

Lees meer »